Tilbygning

Få flere kvadratmeter med en professionel tilbygning

Har du brug for flere kvadratmeter i din bolig. Måske drømmer du om et nyt køkken-alrum eller flere børneværelser? Så er en tilbygning måske løsningen for dig. På den måde får du udvidet din nuværende bolig, så du ikke skal flytte for at få opfyldt dine boligdrømme. Uanset om du bygger til eller bygger oven på din eksisterende bolig, så kan vi hos Nesager Byg hjælpe dig med opgaven. Vi hjælper dig med rådgivning, planlægning og eksekvering.

Hos Nesager Byg har vi nogle gode samarbejdspartnere, der gør, at vi kan stå for hele totalentreprisen. Det gælder både byggetegninger, VVS, EL, malerarbejde og meget andet. Det gør det nemmere for dig at få den tilbygning, som du drømmer om. Hos Nesager Byg står vi for hele processen – fra start til slut.

Fokus på den gode og professionelle dialog

Det er vigtigt for os, at den gode og tætte dialog bliver prioriteret fra begyndelsen. Det giver os de bedste rammer at arbejde under, og det giver også dig den bedste service og ro i maven, som der kan være brug for, når man skal i gang med et større projekt, som en tilbygning kan være. Derfor sætter vi altid god tid af til en snak. På den måde får du også dine ønsker og behov frem i lyset, og vi kan give dig den bedste rådgivning og skabe de bedste forudsætninger for samarbejdet.

Hos Nesager Byg har vi stor erfaring med tilbygninger, og derfor kender vi også vigtigheden af den gode dialog. Kundeservice og tryghed er nemlig altafgørende, når det kommer til ens bolig. Vi er altid løsningsorienteret, så vi fælles finder frem til den bedste løsning. Derfor leverer vi altid et grundigt og ordentligt stykke arbejde, da vi altid tager os god tid til at gennemgå det færdige resultat, og forlader aldrig projektet, før du er tilfreds.

Er du i tvivl om, hvorvidt en tilbygning er det rigtige for dig? Eller har du spørgsmål til, hvordan vi bedst muligt laver lige præcis den tilbygning, som du drømmer om?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 4243 4363 eller sende en e-mail på kontakt@nesagerbyg.dk, så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker.