Terrasse

Skab et nyt uderum med en ny terrasse fra Nesager Byg

Overvejer du at udvide dit hjem med en træterrasse, som kan være det perfekte samlingspunkt for hele familien i sommerhalvåret? Så læs med her. Vi har stor erfaring med at lave træterrasser, der passer til dit hus eller sommerhus, så du kan skabe de helt rigtige rammer for mange gode stunder udenfor. Hos Nesager Byg er vi klar til at gøre din idé til virkelighed og levere en færdig træterrasse, der opfylder dine ønsker. Sammen med dig finder vi den ideelle løsning, hvor træterrassen naturligt udvider dit hjem. Valg af placering og størrelse er afgørende for en terrasse – og her rådgiver vi dig altid på bedst mulig måde, så du får opfyldt dine boligdrømme. Hos Nesager Byg i Nordsjælland laver vi

træterrasser i dit valg af træsort, med og uden rækværk, hvis du f.eks. har små børn eller ønsker mere privatliv. Vi står også gerne for at skabe en trappe til terrassen, så du nemt kan komme til og fra haven.

En træterrasse i god kvalitet holder i mange år

En flot træterrasse i høj kvalitet vil du sætte pris på i mange år! Det handler om, at en terrasse skal være en flot og praktisk tilføjelse til dit hjem, og hvor den samtidig ikke overskygger huset. Det er en balancegang, som vi hjælper dig med at komme frem til, så den bliver den helt rigtige størrelse. Vi sætter altid dine ønsker og forventninger i centrum af vores arbejde. Vores proces begynder med en dybdegående dialog, hvor vi sammen finder den bedste løsning for dit projekt. Herefter udformer vi et skræddersyet tilbud til dig.

Nesager Byg prioriterer kvalitet, solidt håndværk, høj service og klare aftaler. Disse værdier er vores daglige rettesnor og sikrer, at vores arbejde altid er af topkvalitet, samtidig med at du som kunde oplever en tryg og professionel proces fra start til slut.

Er du i tvivl om, hvordan din nye træterrasse skal se ud? Eller har du spørgsmål til, hvordan vi bedst muligt laver lige præcis den terrasse, som du drømmer om? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 4243 4363 eller sende en e-mail på kontakt@nesagerbyg.dk, så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker.