Ombygning og renovering

Ombygning eller renovering af villa og fritidshus i Nordsjælland og København

Med mere end 20 års erfaring fra branchen har vi et dybdegående kendskab til, hvordan man skaber de bedste forudsætninger for en ombygning eller en renovering. Det er uanset, om det gælder en villa, et sommerhus eller en lejlighed.

Inden for ombygning og renovering beskæftiger vi os bl.a. med gulve, vægge, lofter, ud- og indvendig beklædning samt maling. Uanset hvad dit projekt er, forstår vi, at en ombygning eller renovering kan være en stor proces. Derfor rådgiver vi dig bedst muligt hele vejen igennem og sørger for, at resultatet bliver som aftalt.

Tæt dialog er afgørende for os. Den sikrer et vellykket samarbejde og skaber ro i maven. Vi afsætter altid god tid til at lytte til dine ønsker og behov, hvilket giver os det bedste grundlag for vores samarbejde, samt mulighed for at give dig den bedste rådgivning.

Hos Nesager Byg har vi nogle gode samarbejdspartnere, der gør, at vi kan stå for hele totalentreprisen. Det gælder både byggetegninger, VVS, EL, malerarbejde og meget andet. Det gør det nemmere for dig at få den ombygning eller renovering, som du drømmer om.

Erfaren tømrer med styr på det gode håndværk

Har du brug for en erfaren tømrer med fokus på det gode håndværk til din kommende ombygning eller renovering? Nesager Byg er din pålidelige partner med mange års erfaring inden for tømreropgaver. Vi har udført utallige ombygninger og renoveringsprojekter gennem årene, både som tømrer og totalentreprenør.

Vores ekspertise ligger i at levere kvalitetsløsninger med fokus på funktionalitet, præcision og solidt håndværk i Nordsjælland og København. Uanset projektets størrelse er ingen opgave for lille eller for stor til os.

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende besigtigelse af din opgave, så vi sammen kan afdække dine muligheder. Det, ved vi, kan give den nødvendige tryghed og tillid, inden der vælges en endelig løsning. Her kommer vi også altid med vores anbefalinger, så du får det bedste tilbud med den bedste løsning. Nesager Byg er din pålidelige partner igennem hele renoverings- eller ombygningsprocessen.

Skal vi stå for din ombygning eller renovering? Eller har du spørgsmål til, hvad der kan lade sig gøre hjemme hos dig? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 4243 4363 eller sende en e-mail på kontakt@nesagerbyg.dk.