Nybyggeri

Erfaren og professionel tømrer til dit nybyggeri

At bygge nyt er en betydningsfuld beslutning og for mange den helt store drøm. Sådan en drøm og investering kræver grundig overvejelse. Hos Nesager Byg guider vi dig igennem hvert trin af byggeprojektet og tilbyder omfattende rådgivning. Uanset om du drømmer om at bygge et sommerhus eller et nyt hus, er vi her for at hjælpe dig med at realisere din drøm.

Nesager Byg er et veletableret tømrerfirma med mange års erfaring inden for nybyggeri og hovedentrepriser. Gennem årene har vi gennemført en række projekter inden for nybyggeri, hvor vi har haft ansvaret for hele entreprisen i tæt samarbejde med vores gode samarbejdspartnere inden for relevante fagområder.

Kundens ønsker og forventninger er altid vores førsteprioritet. Vi indleder altid med en grundig dialog for at sikre, at vi i fællesskab finder den bedste løsning til dit projekt, og derefter udarbejder vi et tilbud.

Din totalentreprenør i Nordsjælland og København

Hos Nesager Byg har vi stor erfaring med nybyggeri, og vi står gerne for den totale entreprise. Vores evne til at levere totalløsninger skyldes vores tætte samarbejde med dygtige fagfolk, som bl.a. omfatter VVS, arkitekter, elektrikere og murere. Dette gør det muligt for os at tilbyde totalentrepriser, hvor vi koordinerer hele projektet og sikrer, at alle aftaler og tidsfrister overholdes.

Inden for nybyggeri beskæftiger vi os bl.a. med sommerhuse og villaer. Vores ekspertise inden for sommerhusbyggeri er særdeles stærk, og vi har gennemført mange vellykkede projekter på dette område. Uanset om du planlægger et større nybyggeri eller renovering, er Nesager Byg den pålidelige partner, der støtter dig gennem hele processen.

Vi tilbyder en omhyggelig projektbesigtigelse, da dette skaber en tryg ramme og tillid, og det giver os mulighed for at dele vores erfaring og rådgivning, for at sikre, at du får den bedste løsning og det bedste tilbud. Nesager Byg er din dedikerede samarbejdspartner, der står ved din side fra start til slut i dit byggeprojekt.

Har du brug for rådgivning i forbindelse med et kommende nybyggeri? Eller er du i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 4243 4363 eller sende en e-mail på kontakt@nesagerbyg.dk, så tager vi en uforpligtende snak.